Animal Planet e-Twinning Projemizin Çalışmaları

Okul müfredatı ile yeşil müfredat ve değerlerimiz konularını harmanladığımız hayvanları koruma ve sahiplenme projesidir. Alanında uzman öğretmenler tarafından tasarlanan ve yürütülen projeye uzman konuklar davet edilmiş ve müfredatlararası çalışılmıştır. Scientix Elçisi Eylem Bilgin ve Erasmus Elçisi Ruba Loradanın'nın kurup proje ortakları ile birlikte etkinlikleri tasarladığı proje hem sanal hem de yüz yüze geziler ile öğrencilerde kalıcı davranış değişikliği ve çevremiz için farklındalık yaratma olanağı sağlamıştır. Web2 araçları ile öğretmen ve öğrencilerin dijital becerilerini geliştirmek; öğrencilerin gündelik hayattan sorunlar ile çözüm yollarını bulmaları için teşvik edildiği ve 21. yüzyıl becerileri kazandırmanın hedeflendiği STEM tabanlı projedir.

Türkiye/ Korkut Ata İlkokulu öğretmenlerinden Eylem Bilgin ve Romanya/ Scoala Gimnaziala „Grigore Moisil”, Satu Mar

öğretmenlerinden Ruba Loredana' nın kuruculuğunu yaptığı projeye okulumuzdan Emine Yalçın öğretmenimiz 4/ I sınıfı öğrencileriyle katılmıştır .

29.04.2023 142

meb_iys_dosyalar/06/01/976799/dosyalar/2023_04/29095843_Animal-Planet-pdf.pdf