'Dönüşüm Muhteşem Olacak' eTwinning Projesi

Yaşayabileceğimiz başka Dünya yok '' düşüncesiyle yola çıktık .Nüfus ve yaşam standartları artarken tüketimde kaçınılmaz bir artış yaşanmakta, bu durum doğal kaynakların azalmasına ve dünyanın dengesinin bozulmasına sebep olmaktadır. Bizde bu duruma engel olmak ,duyarlı ve çevre bilinci yüksek tüketiciler oluşturmak amacıyla atıkları geri dönüştürerek doğamızı korumayı hedefliyoruz.

Mardin Portakal Çiçeği Anaokulundan Gül Çınar ve Ankara Özdemir Gürocak İlkokulundan Özlem Dellal kuruculuğunda devam eden projemizin ortakları. Bursa Atatürk Anaokulu'ndan Adnan Doğan, Ankara Bağlum Anaokulu'undan Gamze Yılgın,Çocuk Sevenler Derneği İlkokulu'ndan Seval Coşkun,Mardin Portakal Çiçeği Anaokulu''ndan Nesrin Akgül,Özge Akgül,Fedime Karakaya,Tülay Sarıgül ve Gözde Dinç'tir.

31.01.2022 346

31-01-202231-01-2022